utsteinkloster logo UtsteinKlosterHotell175x110 Fjordbris hotell
watoto liten.jpg-for-web-small Watoto tilbyr en helhetlig omsorg til foreldreløse og sårbare barn og kvinner i Afrika. Arbeidet ble startet som en respons til de mange lidelsene som er forårsaket av krig og sykdom.
Aktive Fredsreiser logo hoyre-lo Aktive Fredsreiser formidler holdningsskapende tematurer og dokumentasjonsreiser.Deres dokumentasjonsreiser for skoleungdom gir innsikt i hva somskjedde under andre verdenskrig, men trekker også linjene til Europa og verden i dag ved å legge vekt på informasjon om menneskerettigheter, fred og forsoning.
Logo intro- liten Intro ønsker å være en kirke for dem som ikke er så vant til å gå i kirken Menigheten ønsker å introdusere mennesker for Jesus Kristus og bygge et varmt fellesskap der alle typer mennesker føler seg hjemme, får blomstre og leve for en hensikt større enn seg selv.Intro ble startet i 2002 i Sandnes og har i dag møter i Sandnes, Stavanger, Egersund og Drammen hver søndag.Visjonen til menighetener «Å forandre vår verden ved å være en sunn, relevant og Kristus-sentrert kirke i stadig vekst, som hjelper mennesker til å elske Gud, elske mennesker og elske livet.» For mer info se www.intro.co.

KONTAKT

Finnøy Buss AS
4160 Finnøy
Org.nr. 980 640 140
Tlf.: 51 71 08 40
Vakttlf.: 51 71 08 40
Nettsted: www.finnoybuss.no

Ta kontakt med oss for en uforpliktende pris på skreddersydde turer!

Våre Kunder sier

Turene med Finnøy Buss er alltid et høydepunkt. Gode busser, trivelige reiseledere og dyktige sjåfører. Gleder meg til neste reise med dere 🙂
Per Hansen

Facebook