Velkommen til Finnøy Buss!

Finnøy Buss AS er et turselskap og rutebilselskap i Rogaland. Vi har 10 turbusser og 6 minibusser lokalisert i Stavanger, Haugesund og Finnøy. I Finnøy har vi også skolekjøring og andre tjenester for kommunens skoler. Vi  tilbyr bussturer og flyturer i innland og utland og skreddersyr også turer etter kundenes ønsker!

Egen avdeling produserer og selger guidede opplevelsesturer til Island, Grønland og Færøyene både påmeldingsturer og bestilte gruppeturer.

Trenger du lokalkjøring i Rogaland eller lengre turer for idrettslag, kor, skole, barnehage, korps osv. så har vi lang erfaring, gode busser og gode sjåfører.

Bussene er vår arbeidsplass og din avslappingsplass og vi er stolte av å kunne si: Vi gir deg mer en du forventer! Finnøy Buss AS er tilsluttet Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.

Finnøy Buss AS eier også reiseselskapet Reiseexperten AS i Sandnes og bussselskapet Busstur AS i Haugesund der våre medarbeidere gir dere den samme gode tjenestene som oss. Tilsammen gir vi deg/dere «Mer enn dere forventer».

Klikk på logoen for detaljert kontaktinformasjon!

Logo Finnøy BussIMG_7267

KONTAKT

Finnøy Buss AS
4160 Finnøy
Org.nr. 980 640 140
Tlf.: 51 71 08 40
Vakttlf.: 51 71 08 40
Nettsted: www.finnoybuss.no

Ta kontakt med oss for en uforpliktende pris på skreddersydde turer!

Våre Kunder sier

Takk for flott tur og god guiding på Grønland så vel som på Island. Beste helsing.
Målfrid og John

Facebook