Aktive Fredsreiser logo hoyre-loFinnøy Buss As har oppdraget med å kjøre skoleelever fra Rogaland til Tyskland og Polen hvor elevene får innsyn i skjebnen til Europas jøder og andre minoritetsgrupper før og under 2. verdenskrig. Turene er en god blanding av kunnskapsformidling, fellesskap og typiske turistopplevelser. Hvert år deltar tusenvis av norsk ungdom på slike reiser. Gjør deg kjent med dette viktige arbeid gjennom nettstedet deres.

busstur_logo_fargeBusstur AS er vårt søsterselskap i Nord-Rogaland med kontor på Karmøy. Vår aktivitet på Karmøy og Haugalandet blir stort sett administrert av Busstur AS.

ColorLine_logo (455x313)   Vi har gode avtaler med Color line på våre turer mellom Kristiansand og Hirtshals, Sandefjord og Strømstad og Oslo og Kiel.

Fjordbris hotellI Østhusvik på Rennesøy har vi god kontakt med det flotte hotellet Fjorbris Hotell. Det egner seg godt til konferanser og overnatting. Det er også et fint sted å ta en lunsj eller middag på dagsturer med sin kjente matservering.

fjordline_logo   Fjordline seiler med sine nye Cruise ferjer i rute mellom Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund og har i tillegg hurtiggående ferje mellom Kristiansand og Hirtshals. Det er en behageligt å starte eller avslutte en utenlandsreise med MS Stavangerfjord eller MS Bergensfjord.

Logo - intro stor (640x153)Intro er en utrasjonell kirke tenkt for de som ikke er så vant med å gå i en kirke. De arbeider primert i Sandes, Stavanger, Oslo, Drammen og Egersund. Finnøy Buss AS har gleden av et godt samarbeid med denne kirken i forbindelse med buss transport.

logolindesnes-01  Lindesnes trekkspillklubb er en av Norges beste og er et kjent navn i Norge men også i nabolandene. På årlige konsert turer så vel som enkelte arrangement har vi hatt æren av å kjøre gjester fra Rogaland som vil se og høre denne herlige gjengen.

UtsteinKlosterHotell175x110Utstein Kloster Hotell er et kurs- og konferansehotell på Mosterøy ca. 20 min. kjøring nord for Stavanger. Hotellet med sin flotte restaurant ligger i vakre omgivelser like ved Utstein Kloster. Utstein Kloster Hotell er kjent for sine konferansefasiliteter men det er også mange som holder sin bryllupsfest her eller feirer andre store livsetapper. Finnøy Buss AS har et godt samarbeid med hotellet.

KONTAKT

Finnøy Buss AS
4160 Finnøy
Org.nr. 980 640 140
Tlf.: 51 71 08 40
Vakttlf.: 51 71 08 40
Nettsted: www.finnoybuss.no

Ta kontakt med oss for en uforpliktende pris på skreddersydde turer!

Våre Kunder sier

Turene med Finnøy Buss er alltid et høydepunkt. Gode busser, trivelige reiseledere og dyktige sjåfører. Gleder meg til neste reise med dere 🙂
Per Hansen

Facebook